Stodola, Seník

280 000 

Dřevěná Stodola, dvojgaráž s vraty s dveřmi a dvěma okny, 9 x 6 m

Kategorie:

Popis

Rozměr garáže je 6 m x 9 m + plus případný přesah střechy. Tento rozměr je standardně rozměr kostry trámků. Celkový rozměr je tedy + 15-24 mm na každé straně. Všechny části garáže jsou z hoblovaných dílů. Konstrukce je ze smrkových sušených trámků o přibližných rozměrech 5 x 10 cm. Vnitřní výška garáže, od betonové desky ke spodní hraně střešního záklopu je cca 4,5 m (lze upravit dle konkrétních požadavků “minimální spád pro danou krytinu”). Stěny jsou zaklopeny půlkulatými palubkami o síle 24 mm. Střecha je zaklopena palubkami síly 19 mm. Dále je střecha opláštěna papírovou lepenkou a pokryta asfaltovým šindelem včetně okapního a štítového oplechování. Garáž je opatřena pozinkovanými žlaby a svody. Konstrukce krovu je v KVH hranolů o průřezu 8 x14 cm a 12 x 12 cm. Šířka otvorů pro vrata je 2,4 m. Velikost oken je 80 x 80 cm. Zadní dveře jsou šíře 80 cm.

Veškeré rozměry prvků garáže lze na přání měnit. Také lze na přání garáž natřít po dohodě, lze také garáž pokrýt střešní krytinou, odstín nátěru, krytiny i oplechování, případně i jejich druh lze po dohodě taktéž upravovat. Lze také upravovat počet a umístění či přidání jednotlivých oken nebo dveří, i jejich rozměry.

Poznámky k montáži:
Garáž Vám postavíme na připravené základy tj. betonový věnec nebo desku. V okolí stavby by měl být dostatečný prostor pro montáž. Dále by měl být dostatečný přístup k místu stavby.

Cena je dle konkrétní varianty. Cenu Vašeho rozměru či úprav Vám sdělíme na požádání. Uvedená cena je bez MONTÁŽE a DOPRAVY. Jsme schopni zajistit montáž i dopravu. Cena montáže varianty viz obr. je 18000 Kč.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Stodola, Seník“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Máte dotaz? Napište nám.

Napište své jméno a příjmení.
Napište email na který máme odpovědět.
Popište co byste chtěli vědět nebo, jak byste si přáli produkt upravit.